Klacht indienen

Heb je een klacht over een activiteit van KNGF Geleidehonden? Wij waarderen het als je de moeite wilt nemen deze klacht aan ons door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid iets goed te maken, uit te leggen en ervan te leren. KNGF Geleidehonden heeft een uitgebreide klachtenprocedure (pdf) die voldoet aan de eisen die het CBF hieraan stelt. Je kunt ons bellen, schrijven, een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen. Jouw klacht wordt vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Klachtenregeling ongewenst gedrag

Binnen KNGF Geleidehonden wordt actief beleid gevoerd op het gebied van preventie en bestrijding van elke vorm van ongewenst gedrag op het werk. Ongewenst gedrag wordt op welk niveau dan ook, niet geaccepteerd. Voor werknemers en andere stakeholders die onverhoopt toch te maken krijgen met ongewenst gedrag, bieden wij de gelegenheid om daarvan melding te maken en daaraan een einde te maken. Bekijk hier onze integriteitscode en meldregeling (pdf).

/storage/configurations/geleidehondnl/images/logos/cropped-kngf_label_logo_fc/802x802-kngf_label_logo_fc-61c9d534b9cbf.jpg

Algemene contactgegevens

Algemene contactgegevens

Onze website gebruikt cookies