Alle contactgegevens van KNGF Geleidehonden vind je op deze pagina. Ook kun je hier informatie aanvragen, je adresgegevens wijzigen en lezen hoe de klachtenprocedure in zijn werk gaat.

Vragen?

Bekijk de pagina met veelgestelde vragen waar wij vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het adopteren van een KNGF-hond of over het steunen van ons werk. Ook leggen we hier uit hoe je persoonsgegevens of je machtiging kunt wijzigen, waar je moet zijn als je een vraag hebt over je donatie en meer. 

Vind je het antwoord hier niet, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen; je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Emailadres: info@geleidehond.nl Telefoonnummer: 020 - 496 93 33

Bezoekadres: Amsteldijk Noord 42 1184TD Amstelveen
Postadres: Postbus 544 1180 AM Amstelveen

Bekijk de routebeschrijving of zoek op 'KNGF Geleidehonden Amstelveen' in Google Maps om bij ons op bezoek te komen.

Volg ons op social media

Hier kun je ons vinden op social media: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube. Of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Bankrekeningnummer

Voordat je een gift overmaakt op onderstaand rekeningnummer, willen wij je vragen deze informatie te lezen. Je kunt ook gebruikmaken van dit donatieformulier

IBAN: NL81INGB0000275400
KNGF Geleidehonden te Amstelveen

Algemene gegevens

Kamer van Koophandel: Kvk 41200230
Statutaire naam: Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehondenfonds
RSIN: 0029.59.197 (fiscaal nummer ANBI)

Adreswijziging 

Verhuisd? Foutje in je adresgegevens? Geef het aan ons door.

Informatie aanvragen

Wil je meer lezen over onze organisatie en ons werk? Dan kun je onze brochures downloaden of aanvragen via onderstaande knop. 

Contact voor extra informatie

Klacht indienen

Heb je een klacht over een activiteit van KNGF Geleidehonden? Wij waarderen het als je de moeite wilt nemen deze klacht aan ons door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid iets goed te maken, uit te leggen en ervan te leren.

KNGF Geleidehonden heeft een uitgebreide klachtenprocedure (pdf) die voldoet aan de eisen die het CBF hieraan stelt. Je kunt ons bellen, schrijven, een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen. Jouw klacht wordt vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Klachtenregeling ongewenst gedrag

Binnen KNGF Geleidehonden wordt actief beleid gevoerd op het gebied van preventie en bestrijding van elke vorm van ongewenst gedrag op het werk. Ongewenst gedrag wordt op welk niveau dan ook, niet geaccepteerd. Voor werknemers en andere stakeholders die onverhoopt toch te maken krijgen met ongewenst gedrag, bieden wij de gelegenheid om daarvan melding te maken en daaraan een einde te maken. Bekijk hier onze integriteitscode en meldregeling (pdf).

KNGF donatie opzeggen

Wil je je donatie aan KNGF Geleidehonden wijzigen? Dat kan gemakkelijk via het formulier donatiegegevens wijzigen.

Geef je de wijziging bij voorkeur telefonisch aan door? Dan kan ook, tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op het telefoonnummer 020-496 9333

Onze website gebruikt cookies