Mooie resultaten

In 2019 namen we 131 honden in opleiding. Het aantal actieve teams van hond en baas is gegroeid tot 724, met 496 blindengeleidehonden, 49 autismegeleidehonden, 45 assistentiehonden, 67 buddyhonden PTSS en 67 buddyhonden voor kinderen. Al onze honden en hun bazen kunnen rekenen op jaarlijkse nazorg.

In dit jaarbericht spreken we clienten over wat hun hond voor ze betekent. Bijvoorbeeld assistentiehondenbaas Karen: 'Ik had niet kunnen bedenken dat ik zo kon samensmelten met een hond'. Ook instructeur in opleiding Menno komt aan het woord over onze gemotiveerde KNGF-honden. Verder besteden we aandacht aan diverse ontwikkelingen bij KNGF Geleidehonden, zoals onze eerste buddyhond bij een gezinsvervangend tehuis. Via infographics geven we op heldere wijze inzicht in de behaalde doelstellingen, kosten en baten.  

Lees het 2019 jaarbericht

Help ons de achterstand inhalen

Door de coronacrisis heeft de opleiding van geleidehonden flinke vertraging opgelopen. En dat kost geld: een vertraging van 2 maanden in de opleiding kost zo’n € 9.000,- per hond extra. Ieder jaar studeren meer dan 100 honden af. We hebben dus heel veel extra geld nodig om ook in 2020 net zoveel mensen te helpen met een professioneel getrainde hond. Help je ons de achterstand inhalen met een donatie? Dank je wel!

Onze website gebruikt cookies