In januari starten nieuwe afleveringen van het tv-programma In the Picture op SBS6. In dit programma krijgen 2 bekende Nederlanders de uitdagende opdracht om een foto-expositie te maken voor een goed doel.

Op zondag 28 januari is de uitzending te zien waarbij presentator Bert van Leeuwen en presentator/radiomaker Evelien de Bruijn op pad gaan voor KNGF Geleidehonden. Aan de hand van het thema ‘samen grenzen verleggen’ brengen zij de impact van onze honden op het dagelijks leven van hun baas in beeld.

Gewapend met een fotocamera gaan de BN’ers op pad. Ze ontmoeten bijzondere mensen en horen indringende verhalen. En ze zien van dichtbij hoe een hulphond echt het verschil maakt. Samen zetten ze alles op alles om dat te vangen in mooie foto’s.

Uitzending gemist? Kijk hem hier terug

een vrouw en haar hulphond knuffelen en worden op de foto vastgelegd

Ontroerende foto-expositie als resultaat

Monique Dolfing, directeur KNGF Geleidehonden: ‘Het resulteerde in een expositie met prachtige foto’s die met een lach en een traan werd onthuld. Wat waren we onder de indruk van Bert en Evelien die zo betrokken en vol inlevingsvermogen aan de slag gingen met hun opdracht. En vooral trots en dankbaar zijn we ook op de hoofdrolspelers Erika, Gert, Denise en Cindy die niet alleen zeer openhartig hun eigen verhaal hebben verteld maar ook zo treffend in beeld lieten brengen.’ Kijk de uitzending hier terug

Onze website gebruikt cookies