Komst Jeltje Schraverus en Roland Zegger maakt rvt compleet

Nieuwe rvt-leden presenteren zich voor het pand van KNGF in Amstelveen

Jeltje Schraverus en Roland Zegger zijn op 15 oktober officieel toegetreden tot de raad van toezicht (rvt) van KNGF Geleidehonden. Met hun komst is de rvt weer op volle sterkte.

Jeltje Schraverus, interim bestuurder in zorgorganisaties en Roland Zegger, venture partner bij NLC Health, zijn op 15 oktober officieel benoemd tot lid van de raad van toezicht van KNGF Geleidehonden.

‘Mooie ontwikkeling doormaken’

Sinds 1 juli had KNGF Geleidehonden al twee nieuwe leden van de raad van toezicht. Doede Vierstra trad aan als voorzitter en Jan Sebel als lid. Zij kwamen in de plaats van Ton Oudejans, Anneke Sipkens en Kees Storm. De leden Mijntje Lückerath en Hans Dekker blijven aan. ‘Het is voor onze organisatie erg fijn dat de rvt weer compleet is. Met alle kennis en expertise van de leden en onze ambitieuze plannen hopen we de komende jaren een mooie ontwikkeling te kunnen doormaken’, aldus Meta Neeleman, directeur KNGF Geleidehonden.

Onder de indruk van trots en toewijding

Voorzitter Doede Vierstra beaamt dat: ‘Na een aantal maanden voorzitterschap ben ik onder de indruk van de trots en toewijding van alle betrokkenen van KNGF Geleidehonden, zowel van alle medewerkers als van alle vrijwilligers. Met minstens zoveel passie en enthousiasme zal de rvt zich voor deze organisatie gaan inzetten en helpen de organisatie naar een hoger plan te tillen.’

De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid en de strategie van de directie en het financiële bestuur, en op de algemene gang van zaken bij KNGF Geleidehonden. De leden van de raad van toezicht genieten geen bezoldiging.

Onze website gebruikt cookies