Wij zijn trots om te delen dat ons programma voor assistentie (ADL)- en buddyhonden (PTSS, autisme) aanzienlijk is gegroeid, waardoor we in dit segment nu nog meer mensen willen helpen bij het leiden van een zelfstandiger leven. Vanwege deze ontwikkeling zijn we momenteel op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners die ons kunnen ondersteunen bij het vervullen van onze missie. Wil jij als zelfstandige samenwerken met een team vol gepassioneerde ‘hond en zorg’ professionals? Dan is deze klus wellicht iets voor jou!

Groeiende noodzaak

De vraag naar assistentie- en buddyhonden is groter dan ooit tevoren, en we zijn vastbesloten om hieraan te voldoen door ons programma verder uit te breiden. De positieve impact die onze professioneel getrainde honden hebben op het leven van mensen met een beperking, zoals een spierziekte, PTSS of kinderen met een autisme is bewezen en vormt de drijvende kracht achter onze groeiende inzet.

Partners die honden trainen

In de eerste plaats zijn we op zoek naar partners die een gedegen expertise hebben in het trainen en opleiden van honden. Als ervaren/gediplomeerd kynologisch instructeur kun je een cruciale rol spelen in het voorbereiden van onze assistentie- en buddyhonden op hun belangrijke werk als hulphond.

Partners voor cliëntbezoeken

Daarnaast zoeken we partners die vanuit hun beroep en opleidingsachtergrond als therapeut, zorgprofessional of vergelijkbare disciplines, de vaardigheden hebben om cliënten te bezoeken en hen periodiek te ondersteunen in hun dagelijkse leven samen met hun hond. Deze partners spelen een essentiële rol bij het bieden van emotionele ondersteuning en praktische begeleiding aan onze cliënten, en dragen bij aan het bevorderen van hun welzijn en onafhankelijkheid. Het is een grote pré als je ook een achtergrond hebt als kynologisch instructeur. Je bezoekt namelijk de hond en de cliënt en ondersteunt beiden vanuit jouw rol.
Voel je je aangesproken door één of meerdere van onze cliëntgroepen en heb je ruime ervaring in het specifieke werkveld hond & zorg, dan is nu het moment om te reageren.

ZZP of oproepbasis

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze samenwerking geen vast dienstverband betreft, maar op basis van zelfstandige inzetbaarheid zal zijn, waarbij we werken met ZZP'ers en/of op oproepbasis. Dit biedt je de flexibiliteit om je eigen planning te beheren en om je expertise in te zetten op momenten die voor jou het meest geschikt zijn.

Jouw inzet, onze impact

Als nieuwe samenwerkingspartner draag je direct bij aan het vergroten van de zelfstandigheid, mobiliteit en de kwaliteit van leven van mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Samen kunnen we grenzen verleggen en werelden openen waarin mensen met een beperking een volwaardig en zelfstandig leven leiden, dankzij de onvoorwaardelijke steun van een hulphond aan hun zijde.

Interesse?

Heb jij de interesse en expertise om onze nieuwe samenwerkingspartner te worden? Wil je een bijdrage leveren aan de groei van ons assistentie- en buddyhonden programma? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een blijvende impact maken op de levens van anderen. Uiteraard zorgen wij voor een opleiding en begeleiding op maat om het werk als partner goed te kunnen uitvoeren. Voor wat betreft de vergoeding kijken we naar je ervaring en expertise.

Moeten we jou uitnodigen voor een oriënterend kennismakingsgesprek? Stuur dan een korte motivatie en je CV aan Reinier van der Kuij, Manager Training en Zorg, r.kuij@geleidehond.nl.

KNGF opent werelden.

Onze website gebruikt cookies