KNGF Geleidehonden centraal in tv-uitzending De Nalatenschap

Portretfoto van de tweeling Hamakers die nalaten aan KNGF Geleidehonden

De tweeling Marianne en Marijke Hamakers (74) wil in de toekomst hun geld nalaten aan KNGF Geleidehonden. Waaróm, dat maken de energieke zussen duidelijk in een aflevering van de televisieserie De Nalatenschap.

Voor veel mensen is het een grote stap om bij de notaris hun erfenis vast te leggen. Toch hebben steeds meer mensen de wens na hun overlijden iets te betekenen voor een ander door hun geld of bezittingen na te laten aan een goed doel. De indrukwekkende tv-serie De Nalatenschap gaat op zoek naar de persoonlijke verhalen en beweegredenen die schuil gaan achter de mensen die nalaten. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan het betreffende goede doel.

Waarom nalaten aan KNGF Geleidehonden

Marianne en Marijke Hamakers hebben een warme band met KNGF Geleidehonden. Ze zijn al jaren donateur en hebben vroeger als puppypleeggezin enkele toekomstige geleidehonden opgevoed. De erfenis van de tweeling wordt straks ingezet voor het opleiden van honden, zodat nog meer blinde of aan een rolstoel-gebonden mensen zelfstandigheid en levensgeluk kunnen ervaren met een geleidehond aan hun zijde. Een mooie gedachte, vinden de zussen Hamakers.

Bekijk de aflevering van de tweelingzussen hier

Onze website gebruikt cookies