KNGF Geleidehonden en Eukanuba presenteren opnieuw een korte online film in de serie 'KNGF opent werelden'. Centraal staat het vergroten van je wereld, ook als je een beperking hebt: durven aanpakken, drempels overwinnen en een weg zoeken om je dromen waar te maken. Geloven in je eigen mogelijkheden met die bijzondere hond aan je zijde. Niet door anderen laten bepalen wat je wel of niet kan, maar vooral luisteren naar wat je zelf wilt. 

Het verhaal van Martine

Het jonge meisje dat op de fiets naar huis ineens haar zicht kwijtraakt. Het meisje dat toekomstdromen heeft. De komst van de geleidehond en het vertrouwen en de kansen die dat bracht. De dromen die ze waar kon maken. De nieuwe drempels die ze tegenkwam: per ongeluk worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, omdat over het hoofd is gezien dat ze slechtziend is. En de inzichten die het haar gaf: ze weet zelf heel goed wat ze kan, maar beseft ze wel dat anderen dat niet gelijk zullen zien?

Het verhaal vertelt ook waar Martine vandaag de dag staat: trotse moeder, succesvol ondernemer. De impact die haar werk op haar klanten heeft. Een sterkte vrouw die ondanks haar handicap haar dromen waar heeft gemaakt. En nog steeds nieuwe dromen heeft om niet alleen haar wereld, maar vooral ook die van anderen nog mooier te maken.

Eerder al verscheen de eerste film in deze serie: het verhaal van Sander. Beide films zijn geproduceerd door Moodfactory, producent van storytelling experiences.

 

Onze website gebruikt cookies