In Helden door de modder VIPS gaan tien BN’ers samen met een goede vriend of vriendin, een fan en een ervaren obstacle run specialist de sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen voor het werk van KNGF Geleidehonden. Dat doen zij op het indrukwekkende maar loodzware Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met spectaculaire hindernissen. 

Modderige BN’ers 

In het programma gaan onder andere Ferry Doedens, John de Wolf, Fajah Lourens, Steven Brunswijk en Danny Froger tot het uiterste om aandacht te vragen voor ons belangrijke werk. De race wordt afgewisseld met korte video’s waarin onze cliënten vertellen over hoe hun hond hun leven heeft veranderd.

Overwinnen van hindernissen

De obstacle run tijdens Helden door de modder VIPS staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. Samenwerking, teamwork en het verleggen van grenzen staat daarbij centraal. 

In 4 afleveringen strijden de teams om een felbegeerde plek in de finale. De spannende finale is te zien op 20 september. 

Helden door de modder VIPS, vanaf 30 augustus iedere vrijdag om 20.30 uur bij SBS6.

Helden door de modder VIPS

Onze website gebruikt cookies