Huub Arendse is per 1 september de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van KNGF Geleidehonden. Hij volgt Doede Vierstra op, die na 6 jaar afscheid neemt van onze stichting.

Huub Arendse werkte bij KPMG en was CFO (Chief financial officer) bij Achmea. Hij is commissaris van de BNG-bank en van Achmea Bank. Hij is voorzitter van de rvt van de Brandwondenstichting, de functie die hij nu ook bij KNGF gaat vervullen. Hij kijkt uit naar zijn adviserende rol als rvt-voorzitter.

Bestuurder-directeur Monique Dolfing-Vogelenzang, is blij met de komst van Huub Arendse, die een hoop ervaring meebrengt. Tegelijkertijd blikt ze terug op een goede tijd met Doede Vierstra. ‘Doede was een zeer betrokken voorzitter, wij bedanken hem voor zijn grote inzet. Waar Doede Vierstra de moeilijke coronaperiode met ons meemaakte, stapt Huub Arendse in op het moment dat we weer aan het groeien zijn. Ik kijk er naar uit om in dit traject met hem en de overige rvt-leden samen te werken.’

De raad van toezicht heeft tot taak toezicht te houden op het beleid en de strategie van de directie en het financiële bestuur, en op de algemene gang van zaken bij KNGF Geleidehonden. De rvt bestaat naast Huub Arendse uit de leden Jeltje Schraverus, Roland Zegger, Monique Vering en Hans Dekker. De leden van de rvt krijgen geen bezoldiging.

Portretfoto Huub Arendse

Onze website gebruikt cookies