Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden

Directeur Ellen Greve neemt afscheid van KNGF Geleidehonden

Op 1 september a.s. neemt directeur Ellen Greve na 13 jaren afscheid van KNGF Geleidehonden. Onder haar leiding zijn veel successen geboekt. Het aantal afgeleverde honden is fors toegenomen en het aanbod is verbreed met assistentiehonden, buddyhonden en autismegeleidehonden naast de alom bekende blindengeleidehonden. 

Greve: “Ik heb een mooie tijd gehad bij KNGF Geleidehonden. Bovendien heb ik groot respect gekregen voor de cliënten van KNGF Geleidehonden en een diepe liefde ontwikkeld voor de geweldige honden die zo’n belangrijke taak vervullen voor hun gehandicapte baas. Ook heb ik enorme waardering opgevat voor de inzet van de pleeggezinnen en andere vrijwilligers. De ervaringen als directeur van zo’n bijzondere organisatie neem ik dankbaar mee en zal ik altijd koesteren. Na de vele mooie hoogtepunten is het tijd om nieuwe wegen in te slaan.” 

De raad van toezicht is Ellen Greve zeer erkentelijk voor haar tomeloze inzet de afgelopen jaren en wenst haar alle succes in haar vervolgcarrière.

Tot er een opvolger is gevonden – de wervingsprocedure is inmiddels gestart - is de dagelijkse leiding in handen van waarnemend directeur Peter van der Heijden. Hij is sinds 2004 werkzaam bij KNGF Geleidehonden als Hoofd Training & Cliëntenzorg.

Onze website gebruikt cookies