Deze week ontving Meta Neeleman uit handen van Helene de Kruijs en Carlijn IJzermans van Bayer een cheque ter waarde van € 40.000,-. De uitreiking vond plaats bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen.

KNGF Geleidehonden kan al langer rekenen op de steun van Bayer. Dit voorjaar werd bekend dat Bayer Animal Health ons de komende jaren financieel en in natura gaat steunen, onder andere door het kosteloos ter beschikking stellen van anti-vlooien-, teken- en ontwormingsproducten. Daarnaast heeft Bayer Animal Health in het afgelopen voorjaar KNGF Geleidehonden vermeld in hun televisie- en instore campagne. Die steun en zichtbaarheid zijn ook onderdeel van de sponsorbijdrage. 

‘We zijn ontzettend geholpen met de steun en de producten die we van Bayer Animal Health mogen ontvangen’, aldus directeur Meta Neeleman. ‘KNGF Geleidehonden gebruikt al jaren producten van het concern. Doordat we niet te hoeven investeren in de verzorgingsmiddelen voor dierengezondheid blijft er nog meer geld over voor de opleiding van onze honden.’

Naast het leveren van producten en het geldbedrag heeft Bayer Animal Health ook nog een pup exclusief geadopteerd. Het basisjaar van pup Hero wordt volledig vergoed met een bedrag van € 5.000,-.

Bedrijven, net als Bayer Animal Health, kunnen op verschillende manieren bijdragen, onder andere via een exclusieve adoptiepup. Meer weten over deze manier van steunen? Onze relatiemanager Remke Martens legt het graag uit.

Onze website gebruikt cookies