Eindelijk! Na bijna drie maanden is er weer reuring in ons kennelgebouw in Amstelveen. De honden in opleiding die sinds de coronacrisis bij hun trainer of puppypleeggezin logeerden, komen druppelsgewijs weer terug naar onze geleidehondenschool. Vanuit daar zetten zij hun opleiding voort.

Alle voorbereidingen zijn getroffen; de kennel is schoon, de speeltjes liggen klaar en de veiligheidsmaatregelen om de anderhalve meter afstand te waarborgen zijn gereed. De medewerkers én honden zijn er klaar voor! 


 

Bekijk hier de toegankelijke versie met audiodescriptie op Scribit (je moet hiervoor wel even inloggen/een account aanmaken)

Sinds half maart werden de geleidehonden in opleiding vanuit huis geschoold door de trainers, met inachtneming van de richtlijnen van de overheid. De training werd hierdoor beperkt. Het is ook onder de huidige omstandigheden nog niet mogelijk om het normale trainingsprogramma af te werken. De opleiding van onze honden loopt hierdoor forse vertraging op. Het zal langer duren voordat onze honden klaar zijn om hun toekomstige baas te helpen. We zijn heel blij dat we nu voorzichtig aan de hoognodige inhaalslag kunnen beginnen.

Steun de inhaalslag

Onze website gebruikt cookies