De campagne KNGF opent werelden laat weer op een nieuwe plek van zich horen, dit keer op de radio: van 23 tot en met 27 november loopt de actieweek voor KNGF opent werelden op Radio 10. Op maandagochtend 23 november trappen we om 9.15 uur af met een interview tussen Gerard Ekdom en cliënt Maikel Bader die zal vertellen hoe KNGF én blindengeleidehond Orris zijn wereld hebben vergroot.

Bekijk hier het interview met Maikel

Top VierduizHOND

Voor de luisteraars is er gedurende de hele week een speciale swingende, blaffende actie. Zij kunnen hun eigen wereld ook vergroten. Hoe? Door iedere ochtend in het programma Ekdom in de Morgen goed te luisteren naar de Top VierduizHOND. Welke hit uit de Radio 10 Top 4000 wordt er door de hond geblaft? Wie het goede antwoord instuurt via de Radio 10-app kan een unieke beleving winnen. Wat dacht je van een racewagen besturen op circuit Zandvoort, een waanzinnige sledehondentocht, overnachten op grote hoogte in een havenkraan of vliegen boven én slapen onder de vleugels van Paleis het Loo? Bekijk de actiepagina hier.

Naast een prijs voor een luisteraar, wordt er ook namens Ekdom in de Morgen ook iedere dag € 250,- naar KNGF Geleidehonden overgemaakt.

 

Onze website gebruikt cookies