Kies jouw pup

Deze pups zijn er klaar voor. Vanaf 8 euro per maand betaal je mee aan hun studie. Via foto's en verhalen in zijn dagboek, maak je zijn vorderingen van heel dichtbij mee. Mis niets van zijn avonturen en meld je nu aan.

Persoonsgegevens
Combinatie postcode / huisnummer onjuist, geen adres gevonden.

Om een Spup te sponsoren dien je minimaal 18 jaar oud te zijn

Accountgegevens

Zodra jouw registratie compleet is krijg je exclusief toegang tot het dagboek. Hiervoor moet je inloggen met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. We gebruiken je e-mailadres ook om een bevestiging van jouw registratie te sturen en om je op de hoogte te houden van de avonturen van jouw pup.

Betalingsgegevens

Wij doen ons uiterste best om zo goed mogelijk te voldoen aan de wet- en regelgeving onder de AVG.

KNGF Geleidehonden legt gegevens vast zoals naam, adres en financiële gegevens, ter uitvoering van de deelname aan Sponsor een pup. Als sponsor ontvang jij maandelijks e-mailupdates van je pup.

De gegevens die je doorgeeft via dit formulier kunnen wij mogelijk gebruiken om je telefonisch of per post op de hoogte te houden over onze activiteiten. Wij sturen ongeveer 4 keer per jaar post. Bijvoorbeeld ons magazine Uitgelaten of het jaarbericht.

Je kunt op elk moment de gegevens inzien die wij over jou verzamelen. Ook kun je jouw persoonsgegevens laten aanpassen of laten verwijderen. Als je geen prijs stelt op verwerking van je gegevens anders dan voor administratie, kun je ons dit laten weten via antwoordnummer 570 1180 VB Amstelveen of per e-mail aan info@geleidehond.nl.

Lees hier het volledige privacy statement van KNGF Geleidehonden.

Onze website gebruikt cookies