Sms actievoorwaarden

Doneren via sms

Je kunt de opleiding van onze geleidehonden eenmalig steunen via een sms-bericht á €3,-.

  • Stuur een sms met het woord ‘PUP’ naar 4333
  • In tijden van bijzondere campagnes en tv-acties vragen wij om een speciaal woord te sms'en naar 4333. Op dit moment hebben we geen campagne met een speciaal sms-woord.

Werkwijze sms-acties

Als je een sms stuurt met één van bovenstaande genoemde woorden, steun je ons werk met een eenmalig bedrag van €3,-. Je ontvangt daarna een bedank-sms van KNGF Geleidehonden. Dit bericht is kosteloos. De eenmalige donatie van €3,- wordt vervolgens afgeschreven van de bij de sms-behorende telefoonrekening.

Wat doen wij met jouw telefoonnummer?

Wij verwerken telefoonnummers voor de volgende doelen:

Bedankmogelijkheid na sms-donatie
Wij zullen het bij de organisatie bekende telefoonnummer mogelijk gebruiken om deelnemers te bedanken voor de donatie via sms.

Informeren activiteiten
Het telefoonnummer kan mogelijk ook gebruikt worden om uitleg te geven over het werk van KNGF Geleidehonden of om andere mogelijkheden te bespreken waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van KNGF Geleidehonden. Wij werken hierbij samen met telemarketingbureaus.

Alle gegevens die KNGF Geleidehonden verkrijgt in het kader van deze donatiemogelijkheid, worden beveiligd verwerkt en zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden behandeld. Vragen over het gebruik van jouw gegevens? Bekijk onze privacy statement . 

Geef Mobiel

Geef Mobiel is toegankelijk voor goede doelen die in het bezit zijn van een CBF-erkening. Geef Mobiel keert gemiddeld 87% van de donatie uit als opbrengst voor het goede doel. Goede doelen die lid zijn van de brancheorganisaties Goede Doelen Nederland, zoals KNGF Geleidehonden, krijgen 50% korting op het gebruik van Geef Mobiel. 

Meer informatie is te vinden op www.cm.com.

Laatst gewijzigd: december 2018