Pas op: valse collectanten gesignaleerd Amsterdam Zuidoost

Groene collectebus met handen

KNGF Geleidehonden wil iedereen waarschuwen voor een dame en een heer die zich in omgeving Bijlmermeer in Amsterdam Zuidoost uitgeven als collectanten van onze organisatie. Via deze weg willen wij benadrukken dat deze collectanten op geen enkele manier aan onze stichting verbonden zijn.

Wij collecteren nooit aan de deur en het is niet toegestaan om zonder vergunning op deze manier geld in te zamelen. Wij betreuren het enorm dat deze mensen misbruik maken van onze naam en ons werk om andere, goedwillende mensen op te lichten. De valse collectanten hadden een groene collectebus met daarop een KNGF-logo bij zich. Mogelijk hebben zij ook een vals pasje waarmee ze zich identificeren. Wij adviseren u om, als u deze nepcollectanten ziet of als zij bij u aanbellen, niet te reageren en de wijkagent of politie in uw regio te bellen. Geef in géén geval geld aan deze mensen mee!

Vragen over een activiteit?

Heeft u vragen over een fondsenwervende activiteit van KNGF Geleidehonden of twijfelt u op enig moment of het geld wel bij ons terecht komt? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 020-496 9333 of ga naar de contactpagina.

Onze website gebruikt cookies