De programmering van Radio 538 stond van 17 tot en met 24 december helemaal in het teken van 'Missie 538', waarmee de DJ’s samen met luisteraars in actie kwamen voor maar liefst twaalf goede doelen. In estafettevorm kwam er telkens een ander goed doel aan de beurt. De radiozender deed dit onder het motto: ‘samen met elkaar kunnen en moeten we een groot verschil maken’. Voor KNGF Geleidehonden werd geld opgehaald voor de inrichting van het trainingshuis voor assistentie- en buddyhonden. Deze kan de nodige vernieuwing en uitbreiding gebruiken, zodat we nog beter en meer honden op kunnen leiden.

€ 42.381,- voor nieuwe trainingsmaterialen buddy- en assistentiehonden

Woensdagavond kwam de KNGF-missie aan de beurt. Binnen no-time werd er een geweldig bedrag van € 35.000,- behaald. In de finale op vrijdag deden de luisteraars daar nog een mooie extra donaties bij en uiteindelijk ontvingen we een cheque voor het totaalbedrag van € 42.381,- . Een onvoorstelbaar mooi resultaat.

Hartverwarmend festijn

De missie was een hartverwarmend festijn. Artiesten die geweldige veilingitems aanprezen, mooie verhalen van luisteraars, vrijwilliger Jeanette die woensdagavond met de super schattige pup Nicky in de studio haar verhaal deed. En op donderdagochtend cliënte Sandra die de dj’s en luisteraars in het hart raakte met haar persoonlijk levensverhaal en hoe assistentiehond Babbe haar in het dagelijks leven helpt zodat er geen hulp van thuiszorg nodig is.

Bekijk hier het interview terug met Jeanette (en pup Nicky)

 

Bekijk hier het interview terug met Sandra

 

We zijn ontzettend dankbaar voor de donaties van alle luisteraars, de enthousiaste DJ’s en de geweldige productie van Radio 538. Met dit bedrag kunnen wij zorgen voor een vernieuwde inrichting van de oefenruimtes voor onze honden met trainingsmaterialen die tegen een stootje kunnen en heel wat jaren mee zullen gaan.

 

Onze website gebruikt cookies