Laat jouw hond minimaal € 50,- aan sponsorgeld ophalen voor de opleiding van onze geleidehonden. En loop samen de sfeervolle Halloween Hondentocht!

Op zaterdag 26 oktober organiseren we de derde editie van de Halloween Hondentocht in het Amsterdamse Bos. Elke hond, vanaf één jaar oud, kan al meelopen voor een sponsorbedrag van minimaal € 50,-.  Jouw hond krijgt bij de start van de wandeltocht zijn eigen lichtgevende halsband. Laat voor 1 keer je hond jouw pad verlichten, zoals geleidehonden dat dagelijks doen voor hun baasje. 

Voor één dag geleidehond

De Halloween Hondentocht is 5 kilometer en gaat door het schemerige Amsterdamse Bos, een prachtige locatie voor het echte Halloween-gevoel. Dit jaar gebeurt er nóg meer op het Arenaterrein en langs de route, zodat je van het begin tot het einde verrast zult worden! Mede dankzij de samenwerking met verschillende partners. Zo verzorgt de webshop www.feestkleding365.nl onder andere de versiering die langs de route te zien is.

Onderweg zijn er spannende belevenissen voor jou en je hond. Professionele hondentrainers leren jouw hond een trucje, waarmee ze een lekkere hondensnack kunnen verdienen. Het kan zijn dat er een zombie achter een boom vandaan komt om je een glas exquise drakenbloed aan te bieden. Of laat jezelf betoveren door de stijlvolle lichtprojecties langs de route. 

Tijdens de Halloween Hondentocht is jouw hond de held die het verschil maakt! Het sponsorbedrag dat hij bij elkaar loopt gaat naar onze geleidehonden in opleiding. 

Lees hier het sfeerverslag van de Hondentocht 2018

Waar en wanneer

• Zaterdag 26 oktober 2019
• Starttijd: tussen 15.30 en 20.30 uur 
• Start en finish: Amsterdamse Arenaterrein 
• Lengte wandeling: 5 kilometer

Schrijf je nu in via deze link. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang. 

Onze website gebruikt cookies