Tien teams met BN’ers gaan de sportieve uitdaging aan voor KNGF Geleidehonden

Presentatieduo Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij

Foto: Reinier Bergsma

Wat hebben John de Wolf, Yes-R en Ferry Doedens met elkaar gemeen? Samen met een goede vriend of vriendin, een fan en een ervaren obstacle run specialist gaan ze de sportieve uitdaging aan om aandacht te vragen voor het werk van KNGF Geleidehonden. 

In het programma Helden door de modder VIPS leggen 10 teams het indrukwekkende maar loodzware Strong Viking obstacle run parcours af in Spaarnwoude. 

Overwinnen van hindernissen

De obstacle run staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen. Samenwerking, teamwork en het verleggen van grenzen staan daarbij centraal. Met het programma vragen we om meer begrip voor de positie van mensen met een beperking, waarbij de betekenisvolle rol van de geleidehond duidelijk wordt getoond.

Jij kunt ook meedoen!

Wil jij ook meedoen? Dat kan, want de teams zijn nog niet compleet. John de Wolf, Ferry Doedens, Wietze de Jager, Anouk Hoogendijk, Steven Brunswijk, Yes-R, Danny Froger, Jeffrey Wammes, John de Bever en Britt Scholte roepen hún grootste fans op om zich aan te melden voor die ene, unieke plek in hun team. 

Ben jij een enorme fan van één van de deelnemende BN’ers en wil je samen met hem of haar de sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? Lees meer op de website van SBS6 en geef je hier op om mee te doen!

De opnames starten in mei en Helden door de modder VIPS is vanaf het najaar te zien bij SBS6. De presentatie ligt in handen van Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.