Loop mee met de Halloween Hondentocht

Verschillende honden op een rijtje met op de achtergrond een schemerig bos

Is jouw hond gek op boswandelingen? Doe dan mee aan onze Halloween Hondentocht! Laat je viervoeter voor 50 euro (of meer) sponsoren; daarmee steun je KNGF Geleidehonden en zijn jullie op 27 oktober welkom bij deze sfeervol verlichte wandelroute.

Bij de start krijgt je hond een prachtige lichtgevende halsband cadeau; zo verlicht hij deze avond jouw pad, zoals geleidehonden dat dagelijks voor hun baas doen.

Leuke route door schemerig bos 

De Halloween Hondentocht gaat door het schemerige Amsterdamse Bos, een mooie locatie voor het echte Halloweengevoel. Leuk (en een tíkje spannend) voor het hele gezin. Je kunt kiezen voor een route van 3 of 5 kilometer. 

Onderweg kun je spookachtige wezens tegenkomen en je viervoeter kan meedoen aan ludieke activiteiten. Zo kan hij een hondenkoekje verdienen als hij bij het Trick & Treat-punt een kunstje laat zien. De aanwezige hondentrainers kunnen je ter plekke tips geven hoe je je hond een (nieuw) trucje kunt leren. Bij de finish van de wandeling zijn verschillende lekkernijen verkrijgbaar voor hond en baas, uiteraard in Halloweenstijl.

Jouw hond helpt een geleidehond 

Meedoen aan de Halloween Hondentocht is niet alleen leuk voor hond en baas; het maakt jouw hond ook nog eens tot echte held! Want het (minimale) sponsorbedrag dat hij bij elkaar loopt, draagt bij aan een week verzorging van een geleidehond in opleiding. Zo helpen jij en je trouwe viervoeter mee met het bijeen brengen van het schoolgeld van onze aspirant-geleidehonden. Vorig jaar organiseerden wij dit voor het eerst en het was een geslaagd evenement. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers en gezelligheid!

Waar en wanneer 

  • Zaterdag 27 oktober 2018 
  • Starttijd: tussen 15.30 en 19.30 uur  
  • Start en finish: Amsterdamse Bos, bij Cricketclub VRA Nieuwe Kalfjeslaan 21-b 1182 AA Amstelveen 
  • Afstand: 3 kilometer of 5 kilometer

Voorwaarden Halloween Hondentocht 

Om mee te kunnen doen met je eigen hond (een hond lenen mag natuurlijk ook) moet je hem laten sponsoren voor minimaal 50 euro. De wandeltocht is geschikt voor honden vanaf één jaar. Meer over de voorwaarden en het hoe en waarom van de Halloween Hondentocht lees je op onze FAQ-pagina.